Кристина Хамер: Клариса Шийлдс е победима, аз вече спечелих психологическата война

Обединяващата битка в средна категория между двукратната олимпийска шампионка Клариса Шийлдс и Кристина Хамер ще промени облика на женския бокс, каза германката в нвечерието на най-голямата среща в кариерата си.


28 годишната Хамер е напълно убедена в победата си.

Срещата между двете ще се проведе тази вечер в „Boardwalk Hall“ в Атлантик Сити, САЩ.

„Работих много усилено да стигна дотук. Пожертвах всичко заради тази битка и настъпи моментът да покажа коя е истинската шампионка и коя е Кристина Хамер. Чувствам, че съм по-силна психически. По- време на традиционния дуел лице в лице аз й показах, че не се страхувам от нея. Всяка битка е психологичека война и мисля, че спечелих психологическата война за тази битка, каза Хамер.

„Трябва да се придържам към игровия си план и да не се тревожа за онова, което тя ще направи. Шийлдс е победима и Хана Габриел го показа. Трябва да я накарам да си плати за всяка грешка. Доста анализирахме Шийлдс и отдавна знаех, че някой ден ще се бия с нея.

Не се страхувам от нея. Защо да се страхувам от нея? Работих много усилено за тази възможност и сега е моментът да го покажа. Трябва да се съсредоточа във всеки един рунд. Тази битка ще бъде трудна и знам, че опонентката ми също иска победата, но в събота вечер ще стана абсолютна световна шампионка.

Надявам се, че много жени ще бъдат вдъхновени от тази битка. Искам жените да знаят, че ако работят усилено, те могат да постигнат всичко, което искат да постигнат в спорта.“


Източник: Fight-BG.com

Коментари