ВИДЕО: Уайлдър нокаутира Фюри, но Краля на ромите като по чудо възкръсна

След 11 рунда в зала „Стейпълс Сентър“ в Лос Анджелис Тайсън Фюри се виждаше като победител, но изненадващо за самия него Дионтей Уайлдър събра сили и в последната част направи единствената си великопена комбинация, след която много от съперниците му загубиха до момента.

Преди да е изтекла и първата минута от рунд №12 Уайлдър понесе десен прав в главата, но след това зашемети съперника си с брилянтна контраакция. Той удари с десен прав своя опонент, разлюля го, а след това с бързо кроше с лявата ръка го прати в нокдаун. Самият американец дори беше убеден, че е спечелил и започна да се радва и да позира за камерите.

5 секунди Фюри дори не помръдна, но на 6-ата той показа признак на живот и дори успя да се изправи на крака точно преди отброяването до 10. Така, за изненада на всички в залата и пред екраните, Фюри не загуби срещата в този момент, и то след като водеше през цялото време. Въпреки че като по чудо успя да се изправи, това беше достатъчно за съдиите да изтрият водачеството му до момента и да отсъдят равенство, което запази титлата във владение на Уайлдър. Ето и ударът, заради който Фюри след мача каза, че се е изправил, благодарение на Бога:

Коментари