Лице в лице с шампиона: Борислав Бояджиев

Зад всеки един голям шампион основна и ключова фигура е именно неговия треньор.

В този епизод на “Лице в лице с шампиона” Ангел Караиванов ще ни срещне с един от най-добрите треньори по бокс у нас – Борислав Бояджиев.

Именно под неговите наставления Кубрат Пулев и Тервел Пулев записаха първите си големи победи. Бате Боби, като го наричат всички, обаче не спира само с тях, а продължава да прави нови и нови шампиони, пише MMA.bg.

“Треньорската работа е този труд, който помага на състезателя да стигне там, където той сам не може да стигне,” споделя Бояджиев сентенцията на треньорската дейност.
 
Успехите в професионалния са безспорно голямо предизвикателство, но още по-голямо предизвикателство е да създадеш от едно дете – победител и шампион. Именно на това се е посветил в момента Бате Боби, който води тренировките на настоящи и бъдещи шампиони в столичния клуб по бокс “Пулев Център”.

Вижте защо именно към това се е насочил Бояджиев, интересни случки от кариерата му, как помага треньора на бойния атлет в тежките му моменти, както и още много неща, които няма да чуете другаде освен в “Лице в лице с шампиона”.

Източник

Коментари