Мениджъра на Хабиб изригна срещу Конър Макгрегър

Мениджърът на шампиона на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов (27-0 ММА) Али Абделазис коментира поста в Инстаграм на Конър Макгрегър (21-4 ММА), в който той анализа поотделно всеки един от рундовете на битката срещу Нурмагомедов.

Абделазиз отново не се поколеба да заяви, че за $100 млн., ще се съгласят да проведат реванш.

Нурмагоемдов победи Макгрегър чрез събмишън в четвъртия рунд в основното събитие на турнира UFC 229, който се проведе на 6 октомври в Лас Вегас, Невада.

“ Преди всичко искам да кажа, че Хабиб Нурмагомедов е прекалено зает да се наслаждава на живота и да прекарва време със семейството си и той не се интересува кой казва какво, но ето моят отговор на тази дребна малка душица и жалкият му екип, които вече глупаво се оправдават.

1) Когато боец лежи по гръб безпомощно и нетърпеливо поема въздух, как може да спечели битка? Ако това беше уличен бой, с теб щеше да е свършено. Беше надигран в борба и грапллинг – приличаше на малко дете.

2) Вторият рунд – борец те надигра в стойка и те повали по задник, свалите долу и ти нанесе истински бомби пред семейството и екипа ти.

3) Хабиб проведе целия рунд в стойка, давайки ти възможност да се докажеш. Ако не можеш да нокаутираш противник си, ти се предаваш, както си правил пет пъти в кариерата си. После казваш, че това е само бизнес, като по този начин вдигаш бялото знаме по- средата на битката.

Четвърти рунд. Господ умилостиви сърцето на Хабиб и той реши да покаже на света, че си машина за предаване. Това не беше дори задушаване, а захват за врата. Трябваше да се опиташ да разкъсаш хватката, но двете ти ръце бяха на пода и вдигна едната от тях, само за да почукаш.

Изглеждаш глупаво казвайки, че си могъл да победиш Хабиб. Би било честно и почтено, ако беше постигнал победата без всякакви оправдания. Но сега, ако не ни дадеш 100 млн., а ние знаем, че няма да можеш, ще трябва да се биеш с някой друг, защото няма да получиш реванш, особено след всичко което наговори. Можеш да отвориш магазин и да се съсредоточиш върху продажбата на алкохол. Просто млъквай и продължавай напред. „

Коментари