Тайсън Фюри: Дионтей Уайлдър не може вечно да бяга от мен

Претендентът в тежка категория Тайсън Фюри вече пристигна в САЩ, където ще продължи с подготовката за дебюта си в Лас Вегас на 15 юни в MGM Grand срещу Том Шварц.


Фюри призна, че почти се е споразумял за реванш с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър, но вместо това е сключил сделка с Top Rank и ESPN.

Но бртанецът твърди, че Уайлдър е този, който е избрал да тръгне в друга посока.

„Бяхме много близо до реванш. Имахме договор, те имаха договор, ние се опитвахме да се споразумеем и тогава изведнъж получих възможност да сключа огромна сделка с ESPN. Направиха ми предложение, което не можех да откажа. Срещата щеше да се проведе през май – каза Фюри.

„Дионтей Уайлдър очевидно беше подписал договор за три боя, преди да подпиша с ESPN. Той бе сключил сделка за битки с Доминик Бризил, Луис Ортиз и Адам Ковнацки. Така че той го е направил, преди дори да подпишем договора.

Ако боксьорите искат да се бият, тогава защо телевизиите трябва да се мешат? Боксьорите използват това като извинение. Антъни Джошуа постоянно се оправдава с това. Но аз вярвам, че ако боксьорите наистина искат да се бият помежду си, както аз доказах, битка може да бъде организирана.

Боксирах се на BT Sport, пристигнах в Съединените щати и се боксирах по Шоутайм. Тези битки могат да се проведат, защо да не могат да направят съвместно излъчване? Това е правено и преди, ще се случи отново. Дионтей Уайлдър не може вечно да бяга от Тайсън Фюри. Битката трябва да се проведе.“Източник: Fight-BG.com

Коментари