Уайлдър и Фюри вдигнаха и Кобрата на крак в ранни зори

Зелището на годината в професионалния бокс се състоя в ранни зори на неделния ден. То противопостави носителя на колана в WBC Дионтей Уайлдър на претендента Тайсън Фюри в претъпканата зала “Стейпълс Сентър” в Лос Анджелис.

И като една от звездите на същата тази тежка категория, българският боксьор Кубрат Пулев не пропусна и секунда от зрелището. Кобрата се настани пред екрана в ранни зори, като се похвали със сторита в профила си в Инстаграм, че следи изкъсо изявите на други две големи имена при най-тежките.

Битката започна малко преди 7:00 часа българско време, но подгрявката за сблъсъка тръгна още преди 6:30. А още тогава Пулев вече беше пред екрана и пред компютъра си, за да покаже на последователите си, че не изпуска нищо от погледа си.

Интересното е, че само преди малко повече от месец Кобрата имаше битка с представител на семейство Фюри. Той игра с братовчеда на Тайсън – Хюи. И за разлика от Уайлдър, успя да постигне победа над човек от семейството на Циганския крал, с което затвърди ролята си на задължителен претендент на Антъни Джошуа за световната му титла в IBF.

Източник: Gong.bg

Коментари